Hemmahelg

I helgen har det varit(och är fortfarande) hemmahelg. Har so far varit relativt lugnt och skönt. Lite film, godis, vovve och en hel del jobb. Ikväll blev det visst fest (fast jag trodde inte det skulle det) med Cicci!! Hon stuvade om i sin tighta planering och vi lyckades hamna på gästlistan till kvällens uteställe så nu är det två taggade tjejer på var sitt håll i pite som taggar upp för kvällen. (hon hos hennes pappa + quinna) och jag på jobbet.

Blir först tillfixning hos cicci, med lite strawberry daquaris och sedan vidare på fördelsedagskalas med princesstema (hm.. musiken ute kommer bla vara 80tals rock, passande?) men jag lär nog inte vara så princessig, typ rosa nagellack eller så :P haha!

Sedan blir det utgång på statt, där två band spelar + att det är någon slags modevisning från carlings. Hoppas på en mycket mycket trevlig kväll!

Nu back to work.

Studentsportardag

Idag har vi haft studentsportardag (dvs en dag utan lektioner). Så vi beslutade oss för att gå iväg till nydalasjön och grilla.
Det har snöat i flera dagar, jag vaknade upp av plogbilar och tänkte - attans mera snö. Drar upp persiennen och möts av en strålande sol -1 grad och svag vind. Helt perfekt!
Mötte upp Maria för att köpa korv och korvbröd innan vi begav oss. Det blev en svettig promenad innan vi kom fram (blev en liten omväg på isen i djup snö också..) Väl framme så satte vi igång med elden och grillade korv. Mycket smaskigt och trevligt. Tyvärr blev det lite kallt mot slutet så vi ställde oss i solen och tinade innan vi begav oss hemåt.

Ikväll blir det punch out och bodybalance! En riktig sportardag alltså!
Måste passa på innan vi får massor att läsa!


Streetdance

Igår så tänkte jag och Maria fortsätta på temat dans och passa på när IKSU bjöd på fem veckor Streetdance!
Sist vi var på Streetdance var det ganska lugnt, lagomt svårt, inte så snabbt men kul. så vi tänkte att det skulle väl passa bra som dagen efter kvällen före träning.

Tji fick vi. Haha! Det var råkul, men mycket svårare och snabbare och ner på golvet och jag vet inte vad. (sedan var kanske inte utgångsläget lika bra som sist heller) Så vi gick därifrån riktigt trötta
- dock bra inför kvällens schlager och godis :P'

Kommer vara street i fem veckor - ska försöka vara med på så många som möjligt
(ska dock hem nästa helg så då blir det inget)

Back to the 80s

I fredags hade vi efter-tenta-fest med tema 80tal. Alla hade klätt ut sig så jäkla snyggt och var verkligen taggade på fest. Vi dansade till kända 80talslåtar och tävlade i lag och utklädnad.
Sedan gick vi ut på e-puben (var nästan inget folk när vi kom) så vi tog över dansgolvet, man kan nog säga att det var vi som drog igång det!
Vi dansade hela kvällen, var helt sjukt kul. Och folk kom fram och frågade vad för tema vi hade haft på festen, hur kul som helst!


Emma och Anna var väääldigt läckra som aerobicinstruktörer!
  


 

 

Som sagt, många glada miner och läckra outfits!

Gratisbio

Jag har varit medlem ett tag nu på Gratisbio.se. Kanonsida där man kan ta del av erbjudanden, samla poäng och få biobiljetter eller presentkort.
Kolla in sidan, det går fort att samla ihop poäng!

Jag sitter och klickar på där, har inte så många poäng kvar till en biobiljett, vilket passar sjukt bra då jag älskar bio.

www.gratisbio.se

Kolla in sidan!


Spinners high

Idag var jag på årets bästa spinningpass (frågan är om det inte var det bästa jag någonsin varit på)
Pernilla är KUNG! Så himla bra låtar (gamla godingar blandat med heta partylåtar) snabbt blandat med långsamt (highen kom under Alice Cooper - Poison (förmodligen min favoritlåt alla kategorier!!) och fortsatte bara under resten av passet)
Det var så sjukt jobbigt, men pga att det bara var SÅ bra så tänkte jag knappt på att det var jobbigt
- det var bara att köra järnet!
Ett träningspass kan verkligen ge en extra krydda på en tentaplugg-späckad dag!
Jippi! :D

Test: what's your true bodytype?

You Are a Mesomorph
You are muscular and strong. You have a naturally athletic body.
Mesomorphs are known for being assertive, energetic, and courageous.

It's likely that you enjoy power. You love competition, and you play to win!
You enjoy challenges and taking risks. You push yourself past what you think your limits are.

Slalom

I helgen var jag i Bygdsiljum med stora delar av klassen. första gången för mig på slalomskidor - och jag Kan! Jag lärde mig åka. Jag åker bättre skidor än jag någonsin åkt snowboard. Wihoo! Sedan hade vi sjukt tur med vädret. har varit ganska kallt hela veckan och på lördagen möts vi av vindstilla, strålande sol och-4grader. Kunde inte bli bättre!
Hade sååå kul i backen.

Kände mig typ som Anja Persson på slutet, haha! Tur jag inte såg hur jag såg ut, skulle nog bli besviken.

Annars är jag sådär taggad för tentavecka. Borde sätta igång (fantastiskt hur man kan hutta på så mycket för att slippa plugga) well well.

Tentavecka

Nu börjar tentaveckan. På torsdag smäller det och jag borde verkligen plugga.
Men motivationen är inte där den borde vara.
Irriterar mig på att jag inte lär mig. Och att jag lägger ner energi på att bry mig om saker som faktiskt är
onödiga och energitagande. Well well, man lär så länge man lever.
Och jag är som jag är - förmodligen därför jag lägger ner energi på onödiga saker.

Annars har jag tvättid just nu, har andra maskinen i, har tvättid till tolv men så länge har jag verkligen inte tänkt hålla på.
Mått lite illa på morgonen, förmodligen för att jag inte åt kvällsmat. Jag är så känslig när det gäller sånt.

Men nu måste jag faktiskt börja plugga. Litegrann iallafall.. måste hinna laga lunch innan skolan sen också. Har seminarium som jag måste läsa på lite kring. och plugga. plugggg....
jaja, jag Ska.

Kul?

Jag satt och diskuterade pojkvänner, ragg på krogen och kärlek och lust i allmänhet med en klasskompis och några från kören i måndags. Min klasskompis beklagade sig att vid utgångar drog hon alltid nitlotten (hennes kille bor i Stockholm) och motiverade det med att hon varken har någon att komma hem till eller att hon varken kan/vill dra hem nån från krogen.
Då tyckte jag att det gnälldes lite för mycket och klämde till med "Bättre en kille i Stockholm än tio på krogen".
Kul? Tja, just då var det väldigt roligt :P

Nu har en fiskgratäng i ugnen och ska snabbduscha innan det blir att gå två hus bort och fira Maria på hennes födelsedag (tjejen bjuder på kalas för tusan!)


Punch out och Bodybalance

Igår var jag och Anna på Punch Out- och vilket pass sen. Hon hade klämt in alla dom jobbigaste övningarna på samma pass (dvs benövningar där man får upp pulsen sjukt mycket). Men shit vad härligt det var! det var dock på trötta ben vi begav oss ner till salen där BB:n skulle hållas. Och det skakade i ´benen mer än en gång under passet och magövningen var galen! Men SÅ himla skönt i rörlighetsövningarna och 10 minuters avslappning i slutet i mörkret. M-mm! Kändes dock att det var ett tag sen jag gick på ett sånt pass, blivit en aning stelare. Så nytt mål, minst ett BB eller yogapass i veckan.

Annars idag är tanken att gå på ett corepass och sedan spela squash med Emma! Blir spännande, hon har spelat tennis så jag kommer kanske åka på storstryk, hehe!

Ny vecka

Måndag idag, fortfarande lite känningar i kroppen efter helgen. Tur det är vilodag idag, imorgon är det dags för träning, ser fram emot tre hårda träningsdagar på IKSU innan helgen och skidåkning (vilket kan bli HUR hårt som helst.. hjälp!)
Har iallafall lämnat in ett arbete idag, hoppas det går vägen. Nu har vi två seminarium kvar innan tentan, så det är tentaplugg blandat med seminarieförberedelser dessa två veckor!

Ikväll är det kör, eller ganska snart är det kör. Ska bli kul. Måste dock hinna äta. Har köttf'ärslimpa i ugnen, smaskens!
Börjar dock känna mig lite stressad, ska egentligen vara där halv fem men jag tvivlar om jag hinner. Jaja, ska springa tillbaka till köket och kolla läget.

Tjing!

Årets hittills bästa fest/kväll

Jag hade  höga förväntningar på min inflyttningsfest/utgång på Cover Club - och dom infriades!! Shit vad kul jag hade hela kvällen. Helt sjukt. Vi röjde framme vid scenen hela kvällen, hur kul som helst. Och efter vad jag hört hade alla kul igår.

Dagen har gått i långsamhetens tecken (och massor med godis). Ska bli skönt med rutiner och kanske Lite mindre snask :P

Bjuder på lite bilder:
Masters of the Universe

   

  
 

Klippning

Jag har varit och kliiiipppt mig, och det blev banne mig kortare, minst en dm på sina ställen. och färgen blev SÅ himla fin, ser precis ut som jag varit utomlands i solen! Så himla nöjd. kort kommer så fort jag hittar laddaren till kameran/köper en ny... jag lovar.. :P

Känns fantastiskt iallaflal! Nystart på ett sätt. :)

Nu ska jag iväg och se min käraste dansa (dvs Morgan Alling i Let's Dance) och äta fika som Frida bakat (eller hon lockade med fika iallafall) Bäst att ladda upp för spinning och core imorgonbitti!
Har mycket som ska hinnas med förutom det.Hannas hår ska färgas, brorsan kanske kommer förbi när han är och kollar på bil sedan ska man ju göra sig sådär vacker inför den stundande inflyttningsfesten/utgången, wiii!

sine metu

Sprungit en timme

Igår bestämde jag mig för att testa springa en timme (har jag aldrig gjort tidigare i mitt liv) och DET GICK! Men oj vad trist det var :P Det enda som var på tv var gamla avsnitt av Knight Rider.. dom första 40 minuterna gick bra, men dom sista 20 var dubbelt så långsamma.

Det roliga var att jag faktiskt inte var anfådd när jag sprang (sprang iof inte så fort, men ändå!) och rent tekniskt att kunnat fortsätta hur länge som helst (fast då hade jag väl dött av tristess istället). Nu vet jag iallafall att jag kan springa en timme, och behöver inte testa det på löpband igen :P Sprang ca 9km vilket är personligt rekord för mig.

tjing!

Jäkla skit

Jag har varit helt säker att jag skulle få semesterersättning i februari, men nu efter samtal med min löneadministration visar det sig att jag missat att jag fått den utbetalningen, skit också. Det innebär att jag kanske bara får ut CSN i februari, dvs waaay to little. Shit shit shit. Kändes lite tungt, speciellt med tanke på att jag ska klippa mig idag och vi ska och åka skidor i Bygdsiljum nästa helg... Tycker inte om att behöva pussla med pengar. Jag vet att det är lätt åtgärdat genom att börja ta studielån och inte bara bridrag, men jag vill ju inte ta lånet!

Jaja, bara bita i det sura äpplet och hoppas på det bästa!

Nu ska jag på skolan och slita med en hyffsat ointressant uppgift, wish me luck!

(jo håll tummarna för att jag blir snygg i håret också!)

Sine metu

RSS 2.0